Livsstil

Kypros

Fra spektakulære fjelltopper til vakre strender og skyfri himmel, tilbyr Kypros alt. Afrodites øy finner du alt fra fullstendig ro til sprudlende natteliv, sportslige gleder til kulturell rikdom, og eldgamle historie til nyskapende teknologi.

Mange velstående eiendomsutviklere har i nyere tid investert mye penger i øya. Det er mange muligheter til å gjøre gode eiendomsinvesteringer samtidig med at leiemarkedet er meget attraktivt.

Kypros er et veikryss mellom 3 kontinenter noe som gjør øya perfekt for å etablere og drive virksomhet.

Som et EU-medlem, har Kypros fortsatt et av verdens mest fordelaktige skattesystemer og har blant annet den laveste kriminaliteten i Europa. Dette gjør øya til et perfekte stedet for å ha ditt andre hjem.

Limassol

Limassol er en metropol med ett herlig storbyliv. Du kan gå tur, jogge eller sykkle langs Limassol fantastiske strandpromenade. Trenger du en avkjøling tar du bare en tur ned på stranda og tar et bad, før du kler på deg og fortsetter.

Byen har ett utrolig nattliv. Du vil garantert finne klubber og utesteder som vil falle i smak.

Besøk ett av Limassols nyeste prosjekter, Limassol Marina. Sitt på en av utestedene og se på livet, yachtene og middelhavet. Kjenn varmen mot kroppen og ta en avkjølende drink.

Byen tilbyr ett mangefold av shopping muligheter.

Limassol har et meget bra helsevesen. Vi anbefaler endog at alle som kjøper bolig på Kypros har en europeisk helseforsikring slik at man kan benytte seg av private helsetjenester.

Velkommen til Kypros!

Luksus leiligheter

Ruvende høyt over marinaen står to ikoniske tårn

Synlig fra både land og sjø. Over 100 meter høye, står de der i sin fulle prakt som to fyrtårn som ønsker både sjøfolk, innbyggere og besøkende velkommen.

Deres roterende former er inspirert av den kvinnelige figuren, med draperte kapper fra karyatiden og med utforminger av skulpturer funnet på arkeologiske steder over hele Kypros.

Fasadene deres er artikulert med en filigran av varmtonede vertikale solskygger som antyder treskytteren og detaljene i skipsbygging. Begge tårnene har T-formede plan som vrir seg omtrent 1,6 grader per etasje, og roterer vestover til øst når de stiger opp for å dra full nytte av den fantastiske panoramautsikten over Middelhavet, marinaen og noen av de mest spektakulære strendene i verden.

Leilighetene er unikt formet for å sikre at alle oppholdsrom, inkludert soverommet, er orientert mot vannet og strendene, mens konseptet med moderne, åpen planløsning maksimerer dagslys og utsikt.

Luksus Villaer

Villaenes arkitektur er en kombinasjon av moderne og tradisjonelt uttrykk.

Ved å kombinere lokal stein rundt basen med slanke gipsflater i overbygget. Store glassflater er optimalt plassert for å fremme den fantastiske utsikten rundt villaene.

Alle villaene er designet med et moderne, åpen plan-konsept, der alle primære rom er vendt mot sjøen. De er helt frittliggende og består av fire nivåer - lavere nivå, bakkenivå, første etasje og takhage.

Overdimensjonerte 2,8 meter høye glassdører glir bort i veggene, og strekker de viktigste boarealene på bakkenivå ut på verandaen og bassengdekket. Hver tomt har et privat stupebasseng med uendelig kant.Island Villas - Disse villaene ligger på en menneskeskapt øy, og har utsikt over havnen

De har tilgang til egne brygger. Beboere i disse 12 eksklusive villaene har et utvalg av 3, 4 eller 5 soverom, overdådige åpne planløsninger og bassenger med uendelig kant.Beach Villas - Alle strandvillaene vender ut mot en vakker strand med finkornet sand.

Disse 11 eksklusive villaene er bygget av de fineste materialer. Med gulv til tak-vinduer som gir naturlig lys, kombinerer disse elegante hjemmene ett komfortabelt innendørs og utendørs opphold.Peninsula Marina Villas - Ligger øst for halvøya, med utsikt over marinaen

Disse 12 luksuriøse villaene er designet for å tilby beboerne et virkelig stilig og moderne bo-miljø, med komfortabelt interiør og frodige hager.

Kontakt oss